januari 2018

 

Quinta do Lago: Service Excellence Academy

 

Nadat we vorig jaar de hospitality-trainingen aan het personeel van het golfresort Quinta do Lago in  de Algarve hebben verzorgd, is het nu tijd de tweede ronde! We beginnen in februari met een 'training needs analysis'. Onderdeel hiervan is een grote hoeveelheid 'mystery visits': onaangekondigde bezoeken aan alle outlets van het resort om te meten hoeveel van de trainingen van vorig jaar is blijven hangen bij het personeel.

De resultaten van deze nulmeting worden gebruikt voor het maken van de nieuwe trainingen aan 200 Quinta do Lago team members, die gepland staan voor later dit voorjaar.

Hierna doen we nog een ronde 'mystery visits', nu om het resultaat van deze trainingen te meten!

januari 2018

 

PHI Factory: Blended training

Circulair Inkopen gelanceerd

 

We gaan samen met PHI Factory blended trainingen Circulair Inkopen maken! PHI Factory, een jong en dynamisch bedrijf gericht op het versnellen van de circulaire economie, heeft een duidelijke mening over hoe overheden, organisaties en bedrijven hun inkoopprocessen zó kunnen inrichten dat zij verantwoord omgaan met grondstoffen en (hernieuwbare) energie. Veel inkopers en beleidsmakers zijn dezelfde mening toegedaan: er is grote behoefte aan het vergroten van kennis en vaardigheden op dit gebied.

Klik op deze link voor meer informatie. Wordt een prachtige training!

augustus 2017

 

Hogeschool Leiden: Ouderteam.nu online

 

Ouderteam.nu is een on-line cursus 'ouderschap' voor aankomende en jonge ouders, ontwikkeld door het lectoraat Ouderschap en Ouderbegeleiding van de Hogeschool Leiden. Ouders krijgen in 20 e-learning modules tips & tricks om hen beter voor te bereiden op de grote taak die hen te wachten staat. De training is speciaal gericht op ouders met een lagere sociaal-economische status; dat uit zich in een aangepast leertempo, weinig tekst en veel gesproken woord, en veel interactiviteit en bewegend beeld.

Nadat een ander bedrijf het prenatale deel (dus voor aankomende ouders) had gemaakt, is de cursus door BLEND•ed over de finish gebracht door het postnatale deel (voor jonge ouders) toe te voegen en de webhosting te regelen. Mijlpaal!

maart 2017

 

Quinto da Lago: trainingen in Portugal

 

Quinto do Lago, een luxe golfresort in het zuiden van Portugal, had behoefte aan hospitality-training voor het personeel van de vele horeca-outlets op het resort. BLEND•ed heeft deze trainingen in korte tijd gearrangeerd en gefaciliteerd. De leiding van het resort is erg blij met het trainingsresultaat!